Vart tog snön vägen..?

Alltså, visst att jag uppskattade det mildare vädret, men då var det ändå ca -5 ute. Vi har haft -20 till -26 under flera veckor, och då är det för kallt för att köra drag, sedan hade vi ca -5 i typ…. 4 dagar? Nu är det liksom upp mot +9 ute och snön börjar smälta… Jag hoppas ju på att det snarast blir kallare igen och att det kommer mer snö, för jag och Atlas har precis hittat ett sätt som fungerar för oss och hade ju gärna velat börja befästa det innan säsongen är över 🙂 Den här mellanperioden är i alla fall värdelös för dragträningen, så vill inte snön komma tillbaka så hoppas jag att våren kommer och gör våra isiga, gropiga, delvis asfaltiga vägar till barmark, så att vi istället kan ta fram kickbiken och njuta av barmarkssäsongen istället. Men, jag får se det positivt, i sådant här väder kan man ju åtminstone få till en del dw-rundor, det är ju faktiskt också bra träning… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.