Hundägarens bästa vän

Jo, man brukar ju säga att hunden är människans bästa vän, men jag har idag återupplevt vad som är hundägarens bästa vän. Vilken hundägare älskar inte långa promenader i strålande solsken en kall, vit vinterdag? Hur många hundägare har inte problem med att hunden/hundarna drar i kopplet? Dessa hundägare känner troligtvis igen sig när jag säger att det hade varit skönt att komma in efter en långpromenad utan att de senaste 3 timmarna haft en återkommande mjölksyra i ena armen, och en ond rygg? När jag jobbade som hundrastare införskaffade jag ett midjebälte just av denna anledning. En av julklapparna jag fick i år var ett midjebälte från Non-Stop. Efter en lägre period utan ett midjebälte har jag helt glömt hur fatastiskt det är att slippa hålla kopplena i händerna, och bara promenera. Det här midjebältet kommer att användas flitigt, det kan jag lova. Idag promenerade vi bland annat i skogen en del, där det med andra ord var helt oplogat och utan fotsteg och av andra gående, och himmel vad skönt det var att dessutom få lite draghjälp när det för mig var rätt tungt att promenera av egen maskin 😉 Välkommen hem midjebältet, du har varit saknad.

PS. Någon som vet huruvida bältet håller för mer än 1 hund? Kopplade på Tess en liten stund också för att kunna fotografera lite, men blev osäker på om det håller i längden om jag kopplar på två hundar som båda, någon gång ibland, kan få för sig att dra? Det är ett Non-Stop Comfort Belt (trosan). DS.

2 reaktioner på ”Hundägarens bästa vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.