Den 25/12-18

Idag, dagen efter julafton till ära, är man allt lite seg. Idag har vi inte gjort mycket överhuvudtaget, mer än att ta en promenad med två av busarna. Jag, Liam, mamma och pappa tog med oss Tess & Frodo på en promenad på 4,3 kilometer. En härlig promenad i det fina vädret där Frodo visade vad han går för. Han drog lite i början, men fasen vad fort han kom in i det arbete han för stunden skulle utföra. Att inte dra var det han skulle fokusera på hela rundan, men sedan märkte han att om han på eget initiativ bjöd upp till ett vackert fotgående, trillade det ner en liten godisbit. Det där lärde han sig snabbt, och för mig som gick bakom såg det riktigt fint ut. Denna hund är så jäkla rolig 🙂

Vi var ute och gick i nästan en timme, och jag tänker att det absolut kan vara en sträcka som kan fungera vid fysträning under morgondagen! Antingen om man kör DW med Tess & Atlas, eller om jag sätter på snömedarna på min spark (som jag fick av världens bästa sambo i julklapp) och tar en vända med Atlas. Det sista låter ju otroligt lockande, måste jag ju säga… Men då sparkar jag nog bort till grusvägen och kör en repa mot grannbyn istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.