Hundgårdslek

Igår fick Frodo för första gången bekanta sig med hundgården. Att springa in genom dörren var inte några som helst svårigheter, han sprang in och körde varv efter varv och njöt som sjutton. De enda gångerna han stannade upp, var när han skulle verifiera att de ljud han hörde bara var från grannarna som rörde sig på rätt sida om tomtgränsen, så att säga. Inga skall, inga gnäll, bara ett fokus på att ingen obehörig kliver in på gården. Att låta Frodo vara ute en del i rastgården i vår tror jag inte kommer att vara några som helst problem, så lycklig som han igår var när han fick vara där en liten stund.

Även Atlas har fått springa av sig i hundgården, och jäklar vad han har saknat det. Glädjen han utstrålade var enorm. Han sprang runt precis som han alltid gjort, varv efter varv där han drar in rumpan mot bröstet för att ”det ska gå ännu snabbare”, sådär som aussies gör. Han hittade även sitt älskade däck som låg gömd under snön, som han lekte med helt hysteriskt innan det var hans tur att få komma in igen.

Efter att en olycka skett inomhus fick Frodo gå ut i rastgården en andra gång medan jag var inne och städade golvet. När jag släppte in honom i rastgården sprang han först in, för att sedan tvärstanna, resa varenda hår som existerar på den där lilla kroppen och skälla som om han sett ett spöke. Nej, det var bara det där däcket som Atlas fann under snön, som Frodo ännu inte bekantat sig med, haha. Efter att ha skällt ut däcket med allt han har, gick han Frodo och bekantade sig med det där läskiga föremålet för att sedan bli bästa vänner. Även Frodo har insett glädjen det där däcket ändå kan ge… 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.