Valp utan tänder

Nu börjar valptänderna tappas i en jäkla fart, jag börjar nästan undra om han överhuvudtaget har några tänder kvar. De senaste dagarna har han tappat en tand varannan dag, både med och utan hjälp (såsom dragkamp). Jag kan inte minnas att det har gått så här snabbt tidigare, eller åtminstone inte så här intensivt under en kort period, men jag kan inte heller minnas att jag har kampat så mycket med varken Tess eller Atlas som valpar, så kan ju kanske ha med det att göra såklart. Framför allt mina armar och händer är väldigt tacksamma över att de här sylvassa tänderna är påväg ut 🙂 För ca 1,5 månad sedan tappade han alla sina framtänder i stort sett samtidigt, och så här ser han ut då han är tandlös:

Nu när jag tittade i munnen på honom, så börjar han även tappa alla dessa vassa hörntänder, oerhört tacksamt som sagt! Nu kan det inte vara många tänder kvar som ska ut innan jag slipper blodiga händer och blåa armar, haha 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.