Passivitetsträning med understimulerad malle

Lilla Epic… Hon har fortfarnde ont i sitt ben… Hon haltar och är stel om vartannat trots strikt vila i nästan en månads tid (detta på inrådan av veterinär)… Dessutom har hon blivit sämre… Vi börjar bli väldigt oroliga över henne nu och imorgon ska vi äntligen till veterinären med henne. I och med att hon är så ung (nyss fyllda 7 månader) känns det ännu jobbigare att hon har så ont, vi håller tummarna för att det inte är något fel som inte går att åtgärda, utan att det inte är så allvarligt.. På grund av detta har inte Epic fått göra så mycket på sistone, bortsett från att spåra. Det är i stort sett det enda som fungerar med henne nu då det är den enda grenen hon arbetar lugnt och försiktigt i. Idag valde vi dock att åka ner till centrum för passivitetsträning då det är någonting vi verkligen måste träna på. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta dagens träning. Jag skulle inte säga att hon varit speciellt passiv, däremot var hon jätteduktig med att behålla lugnet trots allt som hände runt omkring. Barn sprang förbi, en massa människor i rörelse, några hundar som passerade… Trots att allt detta är saker som hon tidigare reagerat på, gruffade hon bara en gång när en av hundarna passerade, så på så sätt är jag mer än nöjd med älsklingen min… 🙂 Huruvida hon var passiv eller ej… Ja, alltså hon har ju egentligen bara flyttat fokus från allt runtomkring till isen som satt fast i marken. Var ju ändå viktigt och himla roligt att gräva och äta is, haha… Vi får nog fortsätta träna på det där med passivitet… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.