Myspromenad i solen

Den här dagen har varit så mysig… Vi sov ut, och åkte sedan bort till skogen med Atlas och Epic som nu har haft två vilodagar i helgen. Liam skulle börja jobba 14:00, och vi kände att det hade varit toppen att ha trötta hundar hemma sedan när han börjar jobba, och ha den delen avklarad redan. Vi hade inte kunnat få en mysigare dag ärligt talat. En massa snö, helt vitt ute, soligt, 7 minusgrader och vindstilla. Alldeles perfekt. Till skillnad från DW-rundan häromdagen skötte sig Atlas väldigt bra, han lyssnade och sökte mycket spontan kontakt vilket är det enda enda jag egentligen begär. Eller ja, han lyssnade näst intill exemplariskt under hela promenaden bortsett från när han hittade delikatesser (hästbajs, med andra ord). Epic börjar bli… Självständig, kan man väl säga. Idag har hon mest lekt följa-John och kommit springande i 180 efter Atlas när vi ropar på dem, men vad gör det? Egentligen? Hon är snart 6 månader, hon kommer att ha perioder där hon inte lyssnar lika bra som hon i vanliga fall gör. Så länge hon inte springer bort, utan håller sig nära oss hela tiden, känns det faktiskt okej. Hon och Atlas har tagit sina segervarv emellanåt, men inte längre bort än att vi kan se dem. De är duktiga, våra bruksbarn. Efter denna promenad, som varade i 50 minuter, har vi trötta hundar här hemma… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.